Aparatura Medicala Oftalmologica

Autorefractometru / Keratometru Automat HUVITZ

Varful de gama din oferta producatorului Huvitz de autorefractometre, HRK-8000 pune in aplicare ultimele avansuri tehnologice pentru a aduce precizia si viteza la nivele imposibil de atins pana acum. Designul elegant si modern il fac potrivit in cabinetele cu cele mai inalte pretentii estetice si functionale.

Sistem optic optimizat, cu tehnologie Wavefront; functii pentru aberatiile de joasa si inalta sfericitate si harta Zernike permit prescrierea   precisa de lentile; camera de observare CCD full color si LED alb; date precise de keratometrie;  functie de asistare pentru potrivirea lentilelor de contact si mod de calculare automata; cautare automata a ochiului in 3 dimensiuni, inclusiv focalizare; ecran TFT color de 7” rabatabil; meniu perfect structurat, cu simboluri grafice si operare touchscreen; ghid animat pentru operare; functie de comparare vizuala; suport de barbie motorizat; imprimanta termica rapida, cu taiere automata a hartiei; port HDMI pentru monitor extern; blocare facila a partii superioare; posibilitate de conectare facila cu alte dispozitive Huvitz

FUNDUS CAMERA

Un fundus camera nonmidriatic cu toate functiile necesare pentru un examen retinal facil. Sistemul de imagistica optica este integrat, oferind rezolutie inalta a imaginii si graduatie fina.

– design ergonomic care asigura o vedere neobturata a fundului de ochi la 45 de grade
– ofera fotografie retinala cu expunere minima la lumina flash, prin urmare captura se face rapid si eficient, minimizand disconfortul pacientului
– foloseste o singura camera CCD pentru aliniere (cu lumina infrarosie) si pentru captura (lumina flash alba)
– imagistica camerei anterioare pentru ochi uscat
– analiza MGD (Meibomiam Gland Dysfunction), ca si cauza principala pentru hiperevaporarea oculara
– documentatie vizuala si analiza digitala a disfunctiilor glandulare
– transmisie rapida catre PC prin cablu Firewire
– software sofisticat inclus, care ofera functii de procesare, masurare si panoramare a imaginilor

EXCLUSIVE – Combina Oftalmologica

Dotata cu masa pentru trei aparate, manuala sau complet automata, combina Exclusive de la Frastema ofera functii avansate in cel mai restrans spatiu posibil. Aceste functii includ masa cu elevatie si pozitionare automata, panou de control complet si scaun cu miscare in toate directiile.

– contine locasuri pentru dispozitive tip oftalmoscop/schiascop, cu incarcare pentru acumulatori
– masa manuala cu ajustare 15 cm, sau complet automata, cu elevatie 10 cm si pozitionare a instrumentului
– disponibila cu scaun cu elevatie electrica, miscare orizontala si scaun rabatabil
– panou de control complet cu acces rapid la alimentarea generala, proiector, bec, scaun si toate celelalte functii
– protectie pentru picioarele pacientului integrata in masa
– include suportul pentru proiector
– optional, brat contrabalansat pentru foropter (inclusiv in varianta electrohidraulica)
– include un sertar pentru lentile
– include lampa halogen de 150W in coloana

Tonometrul iCARE

prod_86519
Icarepentru măsurarea simplă şi precisă a presiunii intraoculare (PIO) – fără anestezie

Tonometrul Icareeste ideal pentru măsurarea presiunii intraoculare. Acesta se bazează pe un principiu de măsurare în care se utilizează o sondă foarte uşoară pentru a asigura contactul instantaneu cu corneea.Fără a necesita picături oftalmice şi nici aptitudini specializate pentru

utilizarea acesteia, tonometria Icarerapidă şi nedureroasă are un rol important în programele de screening PIO al maselor.

Măsurătoarea este abia sesizabilă de către pacient şi, prin urmare, este adecvată chiar şi pentru pacienţii necomplianţi, cum sunt copiii şi pacienţii cu demenţă.Datorită utilizării simple fără anestezie şi fluxului dinamic de pacienţi asigurat prin intermediul tonometrului Icare, acesta este un instrument

foarte important pentru oftalmologi, optometrişti, medici generalişti, furnizori de servicii

Optotip PANEL

a5

Cel mai modern tip de optotip cu calatculator incorporat in ecran LCD, complet lipsit de reflexii care incorporeaza toate testele uzuale, testele de sensibilitate la contrast, teste pentru testarea vederii colorate Ishihara si 100 HUE si permite modificarea lor.Unitati visus Snellen zecimal, Snellen in metri, Snellen in picioare sau LogMar.

  • Monitor LCD de 22-inch
  • Secvență de afișare programabilă
  • Număr nelimitat de planșe
  • Teste pentru vederea colorată
  • Distanța de citire reglabilă
  • Imagini multimedia
  • Test sensibilitate la contrast
  • Viteza mare de schimbare a planselor
  • Dispune de planşe cu anatomia ochiului, cu descrierea viciilor de refractie (miopie, hipermetropie, astigmatism, presbiopie) pentru educarea pacientilor si facilitarea intelegerii notiunilor oftalmolgice de baza.