Totul despre lentilele pe care comercializam

Semnul calitatii ZEISS

GRAVAT pe fiecare Lentila

Tratamente premium pentru lentile ZEISS

Momentul in care obtineti o vedere clara nu doar asupra sensului vietii!

zsign

Tratamente antireflex premium ZEISS

DuraVision Platinum

Cel mai performant tratament pentru lentile ZEISS marcate din material plastic. DuraVision Platinum conferă o duritate mult sporită lentilelor datorită bombardării tratamentului cu nanoparticule (ioni) care măreşte foarte mult duritatea, compactează şi ordonează straturile tratamentului. Tratamentul DuraVision Platinum conţine:

  • tratament de durificare antizgârietură
  • tratament antireflex în 7 straturi cu nuanţă albăstruie deosebit de aspectuoasă, care conferă transparenţă maximă
  • tratament hidrofob-oleofob care reduce la minim aderenţa picăturilor de apă şi a murdăriei pe suprafaţa lentilei, şi uşurează curăţirea acesteia
  • tratament antistatic foarte performant care disipă energia statică acumulată pe suprafaţa lentilei prin ştergere, şi împiedică depunerea prafului şi a murdăriei pe suprafaţa lentilei

DuraVision Silver Nou

Cel mai nou tratament pentru lentile ZEISS marcate din material plastic. Prezintă toate caracteristicile tratamentului DuraVision Platinum, cu excepţia tratamentului de superdurificare, care în cazul DuraVision Silver este unul normal.

DuraVision DriveSafe Nou

Tratament pentru lentilele monofocale şi progresive ZEISS DriveSafe, lentile care se adresează unui procent de 83% dintre purtătorii de ochelari care şi conduc autovehicule. Tratamentul DuraVision DriveSafe reduce cu până la 64% efectul perceput de strălucire, provenit de la farurile autovehicolelor care circulă din sens opus şi de la iluminatul stradal pe timpul nopţii

DuraVision BlueProtect Nou

Cel mai nou tratament pentru lentile ZEISS din material plastic care oferă protecţie împotriva luminii albastru-violet. Tratamentul DuraVision BlueProtect reflectă parţial lumina albastru-violet împiedicând-o să intre în ochi şi se adresează în special persoanelor care sunt expuse la lumina albatru-violet provenită de la ecrane TV, tablete, monitoare, smartphone-uri, iluminat cu LED, dar şi celor care desfăşoară activităţi în interior şi nu poartă ochelari cu lentile color sau fotosensibile.

ZEISS DuraVision BlueProtect 

Este un tratament special pentru lentile, care se adresează în special persoanelor care petrec mult din timpul lor în interior și sunt expuse la lumina albastru-violet de la iluminatul cu LED-uri, precum și la cea care provine de la ecrane TV, monitoare de calculator, tablete sau smart phone-uri.

zeissprotect

In materiale incolore, PhotoFusion si Transitions 1,5/1,6/1,67/1,74 *Caracteristica de intretinere usoara: usor de curatat, anti-static, si rezistent la zgarieturi.

azontent


Proprietăți antireflex convingătoare datorită culorii albastre a reflexiei reziduale

Marea majoritate a lentilelor cu tratamete de pe piață au reflexia reziduală a tratamentului de culoare verde. Tratamentele premium DuraVision ZEISS au o reflexie reziduală albastră.

ZEISS Photofusion

fotofusion

ZEISS Classic

ZEISS Precision Superb

ZEISS Intretinere